Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 11A

  • price tag icon 1 271 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 900 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 27,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 271 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Geijersgatan 11A

1:a med låg avgift i stabil förening i attraktiva Luthagen!

Mycket yteffektiv etta med låg avgift i stabil förening i attraktiva Främre Luthagen. Perfekt som studentbostad, förstaboende eller övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till Ekonomikum och centrum men ändå med ett lugnt läge mot föreningens fina och grönskande innergård. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv, utrustad kokvrå och ett ljust, trevligt allrum. Här finns utrymme för mat-, skriv- och sovplats. Badrummet är praktiskt med kaklade väggar och klinkergolv. Bostaden har bra förvaringsmöjligheter med garderober i såväl hallen som i allrummet. Till lägenheten hör också två förråd.

Här bor du i en mycket stabil och ytterst välmående förening. Som medlem i föreningen har du tillgång till en fin innergård med lusthus, utemöbler och grillplats.

I Luthagen bor du i ett populärt och mysigt område endast ett stenkast från Uppsala universitet och Ekonomikum samt med bekvämt gångavstånd till city. Det är nära till Resecentrum, mataffärer, caféer, annan service och uteliv, samt till motionsspår och grönområden. För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området samt Fyrisån med trevliga promenadstråk.

Varmt välkommen att trivas i denna ljusa, moderna och väldisponerade lägenhet på en av Uppsalas absolut bästa adresser!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad