Kommande bostad

Vasastan, Stockholm

Gävlegatan 3, 4tr

  • price tag icon 1 390 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 950 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 28 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 390 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1926
Gävlegatan 3, 4tr

Charmig och Ljus 1:a på 28 kvm i Vasastan

Välkommen till denna underbara etta på Gävlegatan 3, belägen högst upp i huset. Här bor du på 28 kvadratmeter med ett fantastiskt ljusinsläpp som genomsyrar hela lägenheten.

Det stora rummet är väl tilltaget och har ett vackert fönster som vetter mot gatan, vilket ger en härlig känsla av rymd och ljus. Här finns gott om plats för både säng, soffa och matplats, vilket gör det enkelt att skapa en hemtrevlig och funktionell bostad.

Arbetsköket är välplanerat med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter, perfekt för dig som gillar att laga mat. Här finns allt du behöver för att kunna njuta av både vardagsmiddagar och festliga måltider.

Bostaden ligger i den välrenommerade bostadsrättsföreningen HSB Nya Humleboet, känd för sitt engagemang och sina välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder en trygg och stabil boendemiljö med god ekonomi och trevliga gemensamma utrymmen.

Intresseanmälan
Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Gävlegatan 3, 4tr, Kommande i Vasastan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad