Såld

Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm

Garvargatan 23, 3tr

Slutpris: 9 500 000 kr

Garvargatan 23, 3tr

Modern 3:a i toppskick med balkong och fönster i två väderstreck!

Härlig trea med stora sällskapsytor, fantastiskt ljusinsläpp från två håll samt balkong med ett perfekt läge på Kungsholmen. Bostaden är belägen i Brf Mullbärsträdet 5 med bland annat två trivsamma innergårdar, gym, hobbyrum och tvättstuga samt garage (även för elbilar). Planlösningen inleds med en välkomnande hall med klädkammare och avhängningsmöjligheter. Ljust och sällskapligt vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i ett fritt och lugnt läge med sjöglimt mellan träden. Modernt kök med kvalitativa vitvaror, snyggt utförande samt plats för matbord. Två bra sovrum som båda rymmer dubbelsäng och förvaring. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. En genomgående fin lägenhet i mycket bra skick och social planlösning!

Här bor du på en attraktiv adress ovanför Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken. Ett rikt utbud på restauranger såsom Mäster Anders, Orangeriet, och Mälarpaviljongen. Kungsholmstorg nås runt hörnet med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service samt kommunikationer.

Välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Garvargatan 23, 3tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad