Såld

Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm

Garvargatan 14, 4tr

Slutpris: 14 600 000 kr

Garvargatan 14, 4tr

Stilfull och sällskaplig - balkong och öppen spis - granne med Kungsholmstorg och Riddarfjärden!

Varmt välkomna att genast förälska er i denna utsökta 20-tals fyra, högt upp i huset invid attraktiva Kungsholmstorg med såväl stadspulsen som Riddarfjärdens glimrande vatten och promenadstråk runt hörnet! Bostaden totalrenoverades årsskiftet 2018/2019 och här trivs man från första stund med attribut som vacker öppen spis, fiskbensparkett, speglade dörrar, spröjsade fönster och djupa fönsternischer. Tack vare den generösa takhöjden i kombination med breda fönsterpartier upplevs bostaden extra ljus och rymlig och den socialt utformade planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att bjuda hem många. Dessutom nås den trivsamma balkongen i anslutning som blir som ett extra rum sommartid. Bostaden erbjuder tre fina sovrum i komfortabel storlek varav det ena är ett master bedroom utrustad med snygg garderobsvägg i fullhöjd som inrymmer mycket. Från hallen nås det stilfulla badrummet i marmor utrustat med praktisk tvättpelare. Dessutom finns en gäst-wc med samma omsorgsfullt valda materialval och inredning. Den inbjudande hallen har gott om plats för avhängning och erbjuder flertalet garderober för förvaring. Dessutom finns nyttjanderätt till ett vindsförråd i föreningen. Sammantaget en genomgående stilfull men också komfortabel lägenhet med alla önskvärda bekvämligheter. Välkomna hit för att trivas och njuta, välkomna hem!

Brf Murmästaren 12 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken som registrerades år 1999. Adresserna är Garvargatan 14 och Kungsholmstorg 14. Föreningen upplåter 27 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt vilket ger en bra hyresintäkt till föreningen. Föreningen har stabil ekonomi vilket är ett tydligt facit i den låga avgiften.
Till föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en trivsam, grönskande innergård med möbler och grill samt två tvättstugor.

Området kring Kungsholmstorg innehar några av Stockholms vackraste hus med eftersökta adresser och en trivsam atmosfär. Här kan man njuta av både stadspulsen längs Hantverkargatan och de otroliga vyerna mot Riddarfjärden och Söders höjder längs strandpromenaden vid Norr Mälarstrand. Kungsholmstorg är en fantastisk utgångspunkt för den som gillar grönska, vatten och långa promenader. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden. I direkt närhet nås Ica (öppet 07-23), systembolag, apotek samt flertalet bagerier. För den hungriga finns det alltid något att äta i kvarteren kring Kungsholmstorg. Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar som Mäster Anders, Lokal Izakaya, Trattorian och underbara Mälarpaviljongen under sommartid. I området finns ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor som exempelvis Mullbäret, Myntet och Pilen. I krokarna finns även flera lekplatser, till exempel vid Kungsholms hamnplan eller Kronobergsparken. Den som söker större ytor kan promenera längs strandpromenaden bort till Rålambshovsparken.
Kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset. Här finns också ett flertal busslinjer som till exempel buss 3, 50 och 61. Eller ta en promenad ner för Hantverkargatan eller Norr Mälarstrand förbi Stadshuset och över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Garvargatan 14, 4tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad