Såld

Ösbydalen, Värmdö

Gärdsmygsvägen 19

Slutpris: 4 800 000 kr

Gärdsmygsvägen 19

Friköpt parhus med uppvuxen trädgård nära bad & natur

Med uppvuxen trädgård i skyddat läge återfinns detta varsamt renoverade parhus med toppenläge i populära Ösbydalen.

Huset har ett avskilt läge långt in i området med badrocksavstånd till Ösbyträsk och dess angränsande natur som utgör Ösbyträsk naturreservat.

Såväl fram- som baksidan ramas in av uteplatser med möjlighet att söka sol alternativt skugga oavsett tid på dagen. Trädgården är rik på perenn grönska med växtlighet som vinbär, björnbär, krusbär, jordgubbar, rabarber varvat med klätterrosor, björk och hägg.

Boytan om 70 kvadrat är väl utnyttjad och fördelas över vardagsrum med utgång till altan och trädgård, kök med matplats, två rymliga sovrum samt badrum. Huset är varsamt renoverat i samband med att nuvarande ägare flyttade in och har därefter löpande underhållits.

Utmed husets västra gavel finns ett kallförråd om 3-9 kvadrat som vid behov skulle kunna införlivas som boyta. Vidare finns möjligheten att inreda husets vind likt grannar gjort. Vinden nås idag via vindslucka i hallen. Här erbjuds full ståhöjd inom en yta om ca 15-18 kvm med möjlighet att uppföra takkupor för att ytterligare maximera boytan. Vid inredning av vinden placeras en platsbyggd trappa i hallen där garderoberna står idag.

Ösbydalen är ett lugnt och trivsamt område med en bra blandning grannar i olika åldrar. Formligen runt husknuten återfinns samfällda ytor med lekplats, bollplan och öppna gröna ytor. I området finns flertalet lekplatser, förskola och inom bekvämt promenadavstånd även Ösbyskolan (F-9).

Naturen runt Ösby Träsk är rik på såväl djurliv som vandringsleder och stigar för dig som gillar promenader, trail running samt svamp- och bärplockning. Snett nedanför fastigheten finns badklippor samt badbrygga.

I centrala Gustavsberg, Värmdö Köpcentrum samt Värmdö Marknad återfinns ett brett utbud av dagligvaruhandel med allt ifrån välsorterade mataffärer till butiker, caféer och matställen. Skärgårdsvägen i utkanten av området trafikeras av motorvägsbussar med täta turförbindelser in mot Slussen, en resa på ca 30 minuter oavsett tidpunkt på dygnet.

Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gärdsmygsvägen 19, Såld i Ösbydalen, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad