Såld

Svartbäcken, Uppsala

Gamla Uppsalagatan 27

Slutpris: 10 800 000 kr

Gamla Uppsalagatan 27

Attraktiv villa med Uppsalas soligaste tomt?

Välkommen till denna rymliga och tilltalande familjevilla belägen i Svartbäckens trevliga villakvarter. Huset uppfördes ca 1920 men har totalrenoverats de senaste 20 åren till modern standard och komfort. Här erbjuds du en öppen planlösning med rejäla sällskapsytor, bra ljusinsläpp, två öppna spisar och gott om sovrum. Källarplanet erbjuder en fin uthyrningsdel/företagsdel med egen ingång från gavelsidan på huset. Denna del består av två stora rum, kök samt rymlig dusch & WC.

Här finner ni en av Uppsalas lugnaste och soligaste trädgårdar med ett fritt läge mot radhusens takåsar och grönskande gårdar. En stor och upphöjd altan i ett soligt och fritt söderläge mot trädgården. Jacuzzi i anslutning till altanen. Balkong, från övre plan, med markis och samma läge som altanen. Uteplats med trädäck i trädgården med eftermiddags- och kvällssol.

Här bor du i lugna, hemtrevliga och barnvänliga kvarter med närhet till bland annat natur och motionsspår i Röbo, bad i Fyrishov, trevliga parkmiljöer, flera förskolor och skolor samt med ett behagligt gång- och cykelavstånd till citykärnan. Huset är fiberanslutet och har även centraldammsugare installerad. Stenbelagd uppfart med plats för 2-3 bilar.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gamla Uppsalagatan 27, Såld i Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Gamla Uppsalagatan 27, Såld i Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Gamla Uppsalagatan 27, Såld i Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Gamla Uppsalagatan 27, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad