Till salu

Saltsjöbaden, Nacka

Gamla Skolvägen 28

Nästa visning
calendar icon tisdag 25 juni 18:15 - 18:45
  • price tag icon 4 823 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 295 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 81,3 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 823 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1960
Gamla Skolvägen 28

Fantastiskt ljus och väldisponerad 3:a i Saltsjöbadens bästa läge ett stenkast från allt du behöver!

Fantastiskt ljus och väldisponerad gavel 3:a i Saltsjöbadens bästa läge ett stenkast från allt du behöver!

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING*

- Stor inglasad balkong
- Gratis parkering utanför
- Genomtänkt planlösning
- Ljusinsläpp i tre väderstreck
- Gavellägenhet med huskänsla
- Gott om förvaring och flera förråd
- Ett stenkast från vattnet och marina
- Stambytt badrum med exklusiva materialval
- Energieffektiviserad fastighet med bergvärme
- Ett stenkast från såväl kommunikationer och Grand hotel som friluftsbad, och promenadstråk

Mitt i Saltsjöbadens kanske bästa lägen (skärgården inpå dörren) finner vi denna fantastiskt ljusa och väldisponerade 3:a med mycket genomtänkt planlösning en trappa upp i huset. Här bor du i ypperliga Hotellviken endast någon minut från anrika Grand Hotel, KSSS marina, restaurangholmen och Vår Gård med ljusinsläpp i tre väderstreck tack vare bostadens unika gavelplacering i fastigheten helt utan insyn.

Välkomnande hall med gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. Helt nygjort badrum med golvvärme i samband med det nyss genomförda stambytet där, uppfört i hög standard och exklusiva materialval. Här finner vi bland annat sandsten, vikbara duschväggar i glas och förberett för tvättmaskin om så önskas. Köket är platsbyggt och fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva så som ventilerat skafferi, kyl och frys, diskmaskin osv. Två stora sovrum där du finner gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Ena beläget längst in i avskiljt läge från alla sociala ytor och från andra når du bostadens stora inglasade balkong där du kan avnjuta fantastisk eftermiddags- och kvällssol i ostört läge. Stort vardagsrum med stora glaspartier och gott om plats för möblering av soffa, soffbord, tv-möbel och en större matgrupp. Bostaden upplevs ljus och rymlig tack vare dess stora fönsterpartier utan att få någon insyn, genomgående höga takhöjd med gott om förvaring längs med väggarna, fina parkettgolv och fönsterbrädor i vacker marmor. Till bostaden hör flera källarförråd i varierande storlek.

I Rösundas vackra villaområde med närhet till det bästa Saltsjöbaden har att erbjuda – naturbadplatser, friluftsbad, båtklubbar, segling, slalomklubb och golfbana som blir skidarena på vintern blir det här lätt att trivas! Kommunikationerna är mycket goda med Saltsjöbanan som trafikerar Slussen – Saltsjöbaden året om med stationen bara ett par minuter bort (ersätts i dagsläget av bussar). Förskolor och skolor ligger inom promenadavstånd. All tänkbar närservice finns i Saltsjöbadens centrum med mataffärer, systembolag, apotek, restauranger, frisör m.m. Här bor du i skärgården men med alla bekvämligheter inom kort avstånd och bara 25 minuter från stan.

Visningar

Öppen visning! Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! tisdag 25 juni, 18:15 - 18:45
Anmäl mig
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad