Såld

Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 74

Slutpris: 3 100 000 kr

Fyrspannsvägen 74

Totalrenoverad, sjöutsikt, inglasad stor balkong

55+ boende! Topprenoverad bostad med vacker utsikt. I populära Jarlaberg kan vi nu erbjuda denna välplanerade tvåa för dig som är 55+. Bo bekvämt med stor inglasad balkong och promenadväg mot Nacka Strand och Nyckelviken.

- Topprenoverad med god kvalité
- Vacker utsikt mot Saltsjön
- Stor Inglasad balkong med utsikt mot innergården, morgon och förmiddagssol
- Fräscht renoverat badrum med kombimaskin
- Goda förvaringsmöjligheter via flertal garderober
- Stort vindsförråd
- 55+ boende
- 10 min promenad till Nacka Strand
- Gångavstånd till naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, fina promenadstråk och motionsspår
- Närhet till SL-båten och bussar
- Närhet till Nacka Forum och ICA Maxi

Det är en ljus och trevlig bostad. Rummen är rymliga och lättmöblerade med ett stort och modernt kök, gott om skåp och bänkplats, rymligt matplats och utgång till balkong. Ett generöst vardagsrum med trevligt sjöutsikt samt ett stort sovrum med inbyggda garderober. Smakfulla färg- och materialval inger tillsammans med de ljusa ytskikten och de stora fönsterpartierna en härligt luftig atmosfär. Genomgående vitlaserad enstavig ekparkett och ljus målade väggar. Både kök och badrum är stilfullt inredda och i badrummet finns dessutom en kombimaskin för en än mer bekvämare vardag. Den stora och inglasade balkongen förlänger sommarhalvåret och kan nyttjas i alla väder. En lägenhet i som måste ses, här är det bara att flytta rakt in.

Brf Minken en trevlig förening med närhet till stora grönområden. Föreningen värnar om goda grannkontakter som skapar trygghet och trivsel i boendet. Föreningen vill även stimulera medlemmarna till aktiviteter som främjar hälsa och välmående. I vår förening finns tvättstugor, vävstuga, motionslokal, bastu, övernattningslägenheter, herr- och damfrisör, bibliotek, bastu, cykelrum, snickarbod och en fest- och möteslokal Träffen.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård. I framtiden blir det möjligt att ta tunnelbaneuppgång till och från Jarlaberg.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrspannsvägen 74, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad