Såld

Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 74

Slutpris: 1 950 000 kr

Fyrspannsvägen 74

Välplanerad tvåa med stor solig balkong och sjöutsikt för dig som är 55+

55+ boende! Trevlig bostad med vacker utsikt. I populära Jarlaberg kan vi nu erbjuda denna välplanerade tvåa för dig som är 55+. Bo bekvämt med stor inglasad balkong och promenadväg mot Nacka Strand och Nyckelviken.

- Vacker utsikt mot Saltsjön
- Stor Inglasad balkong med infravärme, eftermiddagssol
- Fräscht renoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin
- Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare
- Tvättstuga i huset
- Stort vindsförråd
- 55+ boende
- 10 min promenad till Nacka Strand
- Gångavstånd till naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, fina promenadstråk och motionsspår
- Närhet till SL-båten och bussar
- Närhet till Nacka Forum och ICA Maxi

Det är en ljus bostad med genomgående planlösning. Rummen är rymliga och lättmöblerade med ett stort och trevligt kök, ett generöst vardagsrum och ett bra sovrum. Fräscht renoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Riktigt gott om förvaring erbjudes med en stor klädkammare. Den stora och inglasade balkongen förlänger sommarhalvåret och kan nyttjas i alla väder. En lägenhet i som måste ses, här är det bara att flytta rakt in.

Här bor du i en trevlig förening med närhet till stora grönområden. Föreningen värnar om goda grannkontakter som skapar trygghet och trivsel i boendet. Föreningen vill även stimulera medlemmarna till aktiviteter som främjar hälsa och välmående. I vår förening finns tvättstugor, vävstuga, motionslokal, bastu, övernattningslägenheter, herr- och damfrisör, bibliotek, bastu, cykelrum, snickarbod och en fest- och möteslokal Träffen.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrspannsvägen 74, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad