Såld

Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 62

Slutpris: 2 200 000 kr

Fyrspannsvägen 62

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga 2:a med en härlig inglasad balkong i den populära föreningen Minken Nr 286 i Nacka. Det som gör föreningen unik är att det är en förening för 55+ boende, där de erbjuder aktiviteter som främjar hälsa och välmående i gemenskap med andra. De utvecklar i möjligaste mån verksamheter/aktiviteter som svarar mot medlemmarnas intressen och behov.

- 55+ boende
- Stor, solig inglasad balkong med sol från morgon till kväll
- Stort förråd i lägenheten samt externt förråd på samma våningsplan som bostaden
-Tvättstuga i huset
- Populär förening med festlokal, vävstuga, gym, bibliotek samt gemensamma aktiviteter
- 10 min promenad till Nacka Strand
- Gångavstånd till naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, fina promenadstråk och motionsspår
- Närhet till SL-båten
- Närhet till Nacka Forum och ICA Maxi

Denna är välplanerad och ljus bostad. Här möts ni av fina ytskikt och inte minst en ljuvlig inglasad balkong i ett rofyllt läge som förlänger hemmets ytor. Bostaden präglas av härliga ytor i både kök och vardagsrum, i köket finns goda arbetsytor och plats för matsalsbord. Köket är utrustat med dubbel kyl och frys, varmluftsugn, mikrovågsugn och keramisk hällspis med timerfunktion. Med ett ljuvligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, skapas en fin harmoni i bostaden. Vidare finns ett mysigt sovrum med fönster mot innergården som bidrar till ett lugn i rummet. Bostaden har genomgående ekparkett. Riktigt gott om förvaring erbjudes med en stor klädkammare samt ett stort externt förråd.

I föreningen har ni både tvättstuga, vävstuga, motionslokal, bastu, övernattningslägenheter, herr- och damfrisör, bibliotek, bastu, cykelrum, snickarbod och en fest- och möteslokal Träffen. Föreningen har två gemensamma uteplatser med fasta grillar ute på gården. Där spelas det kort, schack, grillas och träffas mycket under de varmare årstiderna.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrspannsvägen 62, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad