Såld

Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 46

Slutpris: 3 596 000 kr

Fyrspannsvägen 46

Stilren och nyproducerad 3a (2022) med generös uteplats i populära Jarlaberg

Välkommen till denna smakfulla lägenhet i populära Jarlaberg. Här bor du med en av föreningens största uteplatser och yta för både altan och gräsmatta. Lägenheten har en trivsam planlösning med sociala ytor, stilren interiör och är belägen alldeles intill hav, natur, skolor, diverse service med goda busskommunikationer in till stan.

Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med ombonat vardagsrum och rundgång till kök som är från Marbodal med burspråk för matplats. Interiören är stilren med genomgående och fin ekparkett tillsammans med väggar i behagliga kulörer. Generösa fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och en luftigare känsla. Två stora sovrum, båda lämpar sig såväl som för föräldrarna som för barnen med plats för både säng och garderober. Helkaklat och fint badrum i ljusgrått från Höganäs, utrustat med behaglig golvvärme och förinstallerat för tvättpelare. Duschhörna med vikbara glasväggar, wc, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp över. Hall med plats för hatthylla och gott om förvaring i garderobsvägg med skjutbara dörrar. På samma plan nära intill lägenheten ligger ett exteriört förråd som hör till bostaden, här finns också ett cykelförråd.

Föreningen heter Brf Illern nr 285 och är stabil med ordningssam styrelse och bra förvaltad ekonomi. Föreningen har en fin innergård med gräsytor, lekplats och pergola med grillplats. Den har även två tvättstugor med gedigna maskiner, festlokal, övernattningslägenhet och inte minst en bastu att boka. Ca 20 meter från bastun når du utsiktsplatsen med vacker vy över Stockholms inlopp.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrspannsvägen 46, Såld i Jarlaberg, Nacka

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad