Såld

Luthagen, Uppsala

Fyrisvallsgatan 3 B

Slutpris: 2 695 000 kr

Fyrisvallsgatan 3 B

MODERN TREA MED ATTRAKTIVT LÄGE INTILL ÅRUMMET

// HISS FRÅN MARKPLAN // SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT //

Modern och välplanerad 3:a belägen i ett populärt nybyggt område längs Fyrisån. Fastighet från 2009 med hiss från markplan. Genomgående hög standard i lägenheten med smakfulla materialval.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall, kök med vit skåpinredning öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till den stora, inglasade balkongen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två bra sovrum.

Läget på Fyrisvallsgatan är perfekt för den som eftersöker ett centralt läge, men ändå lugnt och fridfullt. Här bor man med nära till grönområden, träningsanläggning med bad, årummet, stadskärnan och resecentrum. Flera förskolor och skolor i området. Med Råbyleden kommer man snabbt till påfarten vid nya E4:an. Mycket välskött förening som ser om sitt hus.
Bredband via Telia Triple Play ingår i månadsaviften.

Välkommen!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad