Såld

Salabacke, Uppsala

Fyrislundsgatan 37 B

Slutpris: 1 895 000 kr

Fyrislundsgatan 37 B

STOR BALKONG MED EFTERMIDDAGSSOL MED PLATS FÖR STÖRRE UTEMÖBLER.

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa om ca 42 kvm och stor balkong med eftermiddagssol. Lägenheten erbjuder en planlösning som ger gott om förvaring, rymligt sovrum, modernt badrum och kök med vardagsrum med öppen planlösning.

Här bor du med närhet till grönska och med god tillgänglighet till stadskärnan. Möt framtiden i Uppsalas mest växande stadsdelar. Ett stenkast från boendet ligger det ständigt växande Gränby Staden med närmare 120 butiker och ett gediget restaurangutbud som de kommande åren dessutom kommer att utökas med ännu mer kultur, service och såklart en mängd nya butiker.

Varmt välkommen på visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrislundsgatan 37 B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad