Såld

Lillåudden, Västerås

Fyrbåksvägen 4

Slutpris: 4 350 000 kr

Fyrbåksvägen 4

Rymlig bostad i toppskick med hänförande utsikt!

Varmt välkommen till Fybåksvägen 4 och denna magnifika bostad med eftersökt läge efter Lillåuddens strandlinje!

- Garanterad parkeringsplats
- Stabil förening med låg belåning (3 646 kr/kvm)
- Rejält kök från Puustelli
- Ett förråd hör till lägenheten

En fyrarummare ombyggd till en mycket tilltalande och öppen trerummare. Stilrena och påkostade materialval, stora sociala ytor och en lyxig känsla är genomgående i hela lägenheten. Fördelar sig över en inbjudande hall med förvaring via väggarderober, två rogivande sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torkumlare samt med golvvärme, en helkaklad gäst-wc, ett kök i öppen planlösning från Puustelli med stenskiva, ett socialt vardagsrum med tillgång till en underbar loggia med utsikt över Mälaren. Det finns golvvärme i badrum, gäst-wc och loggian.

Brf Lillåudden 3 är en stabil förening med låg belåningsgrad och välskötta fastigheter. Ett förråd hör till lägenheten på entréplan och man är garanterad en parkeringsplats.

Attraktivt läge på Lillåudden med trevliga promenadstråk och restauranger utanför porten. Korta avstånd till både centralstation och city.

Varmt välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad