Till salu

Lillåudden, Västerås

Fyrbåksvägen 4

5 295 000 kr
area icon Yta
  • 124,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 157 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2005
Fyrbåksvägen 4

Rymlig bostad i toppskick med hänförande utsikt!

Varmt välkommen till Fybåksvägen 4 och denna magnifika bostad med eftersökt läge efter Lillåuddens strandlinje!

- Garanterad parkeringsplats
- Stabil förening med låg belåning (3 768kr/kvm)
- Rejält kök från Puustelli
- Ett förråd hör till lägenheten

En ombyggd fyrrummare till en mycket tilltalande och öppen trerummare. Stilrena och påkostade materialval, stora sociala ytor samt en lyxig känsla är genomgående i hela lägenheten. Fördelar sig över en inbjudande hall med förvaring via väggarderober, två rogivande sovrum, ett helkaklat badrum med tvätmaskin och torkumlare samt med golvvärme, en helkaklad gäst-wc, ett Puustelli kök i öppen planlösning från Puustelli med stenskiva, ett socialt vardagsrum med tillgång till en underbar loggia med utsikt över Mälaren. Det finns golvvärme i badrum, gäst-wc och loggian.

Brf Lillåudden 3 är en stabil förening med låg belåningsgrad och välskötta fastigheter. Ett förråd hör till lägenheten på entréplan och man är garanterad en parkeringsplats.

Attraktivt läge på Lillåudden med trevliga promenadstråk och restauranger utanför porten. Korta avstånd till både centralstation och city.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad