Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Fridhemsgatan 66B, 3tr

Slutpris: 9 100 000 kr

Fridhemsgatan 66B, 3tr

Välplanerad sekelskiftesfyra med två balkonger och tre kakelugnar.

2 BALKONGER // VÄLPLANERAD SEKELSKIFTE // 3 KAKELUGNAR // GENERÖS TAKHÖJD // BREDBAND 1000 MBIT/S INGÅR
// CENTRALT PÅ KUNGSHOLMEN

Varmt välkomna till en otroligt fin och välplanerad sekelskiftesfyra med underbara originaldetaljer från byggåret 1903 så som generös takhöjd, spegeldörrar, vackra trägolv och snickerier samt tre kakelugnar. Lägenheten har även två balkonger varav en med sjöglimt samt både badrum och gäst-wc. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré och anslutande walk-in-closet. Stilrent och modernt kök i gråa toner och med gott om plats för en rejäl matgrupp. Vidare finns ett stort vardagsrum och tre bra sovrum - perfekt för familjen! Förening med mkt god ekonomi och låg skuldsättning. I föreningen finns även relaxavdelning med bastu. Hiss finns i fastigheten.

Bostaden ligger i lugna och attraktiva kvarter med centralt läge på Kungsholmen. Njut av omgivningarna längs Kungsholms Strand och Hornsbergs Strand. I närområdet finns favoriter som Les petits boudins & AG en kort promenad bort. Lägenheten har även nära till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian som erbjuder shopping, livsmedelsbutik och all service du kan tänkas behöva. Utmärkta kommunikationer med flertalet busslinjer samt både tunnelbanans blå och gröna linje endast några hundra meter från lägenheten.

Varmt välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad