Såld

Luthagen, Uppsala

Formgatan 3

Slutpris: 3 600 000 kr

Formgatan 3

Välplanerad lägenhet med balkong mot lekpark.

Varmt välkomna till denna rymliga lägenhet i ett populärt och barnvänligt område. Lägenheten har en genomtänkt och praktisk planlösning med genomgående hög standard. Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i skjutgarderob, kök med öppen planlösning till vardagsrummet med härliga fönster mot parken, balkong i söderläge samt markiser från 2017, tre sovrum varav det större har en större klädkammare och badrum. Samtligt fönster mot söderläge har markiser från 2017.

Till lägenheten disponerar man ett källarförråd och det finns även gemensamma cykel- och barnvagnsförråd i föreningen.

Bekvämt boende med hög standard. Trivsamt läge med fin, skyddad innergård där det finns lekplats, bänkar och grillplats. Här bor du i naturnära kvarter med omedelbar närhet till fina Stabbyskogen med, skolor samt förskolor, även nära till livsmedelsbutik, konditori, gym, restauranger och övrig service vid nya torget, Mimmi Ekholms plats. 5-10 minuter med cykel till Uppsala centrum.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Formgatan 3, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad