Såld

Bälinge, Uppsala

Fögderivägen 30

Slutpris: 3 800 000 kr

Fögderivägen 30

Välkomna till detta fantastiska gavelradhus i barnvänliga Bälinge med baksida i västerläge!

Välkommen till ett mysigt och välplanerat gavelradhus beläget på en lugn återvändsgata i Bälinge. Härlig tomt med skogen på baksidan. Här bor du med naturen runt knuten, ett bekvämt promenadavstånd till skolan och förskolan, med andra ord otroligt barnvänligt!

Radhuset erbjuder en rymlig nedervåning med ordentlig tvättstuga, badrum, sovrum med plats för en större säng och kök/vardagsrum med öppen planlösning. Övreplan har en rymlig klädkammare, badrum, två rymliga sovrum och ett allrum/möjligt sovrum. Detta radhus har en inredd vind vilket kan användas som ett sovrum eller kontor. Genomgående en planlösning som är anpassad för en barnfamilj med gott om förvaring och genomgående fint ljusinsläpp från samtliga fönster.

Barnvänliga Bälinge är ett trivsamt område med såväl mataffär, restaurang samt Bälingebadet med tre bassänger (sommartid). Här finns goda kommunikationer med de gula regionsbussarna som trafikerar sträckan Bälinge-Uppsala. Cykelvägar finns både till Lövstalöt och fantastiska Ulva Kvarn.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fögderivägen 30, Såld i Bälinge, Uppsala Planlösning från Fögderivägen 30, Såld i Bälinge, Uppsala Planlösning från Fögderivägen 30, Såld i Bälinge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad