Såld

Karlsdal, Västerås

Fogdegatan 4

Slutpris: 1 295 000 kr

Fogdegatan 4

Välkommen till Fogdegatan 4 och denna välplanerade tvårummare!

- Högt i tak
- Välplanerad
- Centralt men lugnt läge
- Balkong i soligt söderläge

Parkettgolv, ljusa väggar och generös takhöjd är genomgående i hela bostaden! Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med inbyggda garderober, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, ett rogivande sovrum med garderober för förvaring, ett helkaklat och rymligt badrum, ett socialt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong i soligt läge.

Centralt men oerhört lugnt läge med närhet till MDU, Västerås City och goda bussförbindelser samt tågstation.

Brf Fogden 24 bildades 2018 och här finns 11 lägenheter, alla med bostadsrätt. 2017 gjordes stora renoveringar såsom stambyte, takbyte och dränering. I källaren finns förråd, hobbyrum, cykelrum och en bra tvättstuga med tillhörande torkrum. En gemensam altan finns på husets framsida. Trevlig innergård som kan nyttjas av medlemmarna.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad