Till salu

Bärby Hage, Uppsala

Flygargatan 13

4 975 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 94 m2 boarea
  • 91 m2 biarea
  • 830 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1963
Flygargatan 13

Familjevilla i populära och barnvänliga Bärby Hage.

Välkommen till denna enplansvilla med källare belägen med ett ogenerat läge i hjärtat av Bärby Hage. Huset är i behov av modernisering. Här bor ni i direkt anslutning till trevliga Bärbyparken med bl a lekplats, fotbollsplan och av grannarna uppspolad isbana vintertid. Vidbyggnaden, om ca 30 kvm med egen ingång, ger stora möjligheter för egenföretagaren eller för den som drömmer om att skapa en uthyrningsdel.

Lättskött trädgårdstomt med ett ypperligt solläge, bra gräsytor och fruktträd. Huset har ett inglasat uterum och en altan med stenplattor med eftermiddags- och kvällssol. Bilen parkerar du antingen i det enklare enbilsgaraget eller på uppfarten med plats för ytterligare två bilar.

Här bor ni i barnvänliga kvarter nära naturskön miljö med fina grönområden, lekplatser och motionsspår i Röbo. En promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffär, konditori, blomsterhandel och restauranger. Till citykärnan tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna endast 15 minuter med cykel, alternativt med buss som har täta avgångar. För dig som pendlar med bil så är det ett fördelaktigt läge nära 55:an och E4:ans påfart. Här bor du också nära väl ansedda förskolor och skolor.

Varmt välkommen att boka din visningstid.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Dokument

previous slide
next slide
Planlösning från Flygargatan 13, Till salu i Bärby Hage, Uppsala Planlösning från Flygargatan 13, Till salu i Bärby Hage, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad