Såld

Bjurhovda, Västerås

Flisavägen 38

Slutpris: 850 000 kr

Flisavägen 38

Två och en halva på våning 1 i mycket gott skick!

Varmt välkommen till denna välplanerade två och en halva i mycket gott skick!

- Sista lägenheten i loftgången på våning 1
- Rymlig och inglasad balkong
- Bredband ingår i avgiften
- Parkering ingår i avgiften

Fräscha ytskikt och välplanerade kvadratmeter är genomgående i hela lägenheten! Fördelar sig över en inbjudande hall med plats för garderober och avhängning, praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver samt med naturlig plats för matgrupp intill fönster, fräscht badrum med tvättmaskin, ett mindre sovrum som idag används som ett barnrum, ett större master-bedroom med utgång till en inglasad och utbyggd balkong och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. I lägenheten finns även en klädkammare för förvaring samt att det finns ett tillhörande förråd i källaren.

Brf Skölden är en stabil förening med god ekonomi som nyligt har friköpt tomträtten. Erbjuder bland annat en bastu, övernattningsrum och tvättstuga för medlemmarna att nyttja.

Ett av Bjurhovdas bästa lägen med omgivande stora grönområden. Här finns fina promenadstråk och motionsspår runt hörnet samt gemensamma grillplatser. I närområdet finns också butik, lekparker, skolor, förskolor, idrottsplats och bibliotek. Goda kommunikationer till centrala Västerås.

Varmt välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad