Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 30, 3tr

Slutpris: 16 800 000 kr

Fleminggatan 30, 3tr

Drömbostad med originalcharm och stora sällskapsytor!

Välkommen in till ett exklusivt hem med generös takhöjd samt genomgående utsökta ytskikt och detaljer. Bostaden är belägen i en stilfull 20-talsfastighet med en grönskande innergård som lokaliseras i ett ypperligt läge på Kungsholmen. Tidstypisk klass och elegans möter trendiga färger och material i denna rymliga bostad om 135 kvm fördelade på fyra rum och kök. Här återfinns originaldetaljer som fiskbensparkett, spegeldörrar i vitmålat trä, stuckaturer, takrosetter och stora spröjsade fönster med djupa nischer. Ett enhetligt och stilrent intryck ges av ljusa jordnära toner och snidade trädetaljer som återfinns genom hela bostaden.

Kliv in i denna genomgående lägenhet med fönster åt två motsatta väderstreck och låt er hänföras av de välskötta ytskikten och exklusiva materialvalen. Hallen välkomnar er med superba avhängningsmöjligheter i en tambur med enhetliga hatthyllor, en platsbyggd bänk med inbyggd skohylla, ett karaktäringivande golv i kolmårdsmarmor och en klassisk tapet från William Morris. I den inre hallen finns flera platsbyggda garderober med vackra spegeldörrar som stilenligt matchas med väggens spegelpanel som återfinns i flera av bostadens rum. Den inre hallen tar dig vidare till två utav sovrummen som båda erbjuder bra förvaring i varsin inbyggd garderob och utrymme att inreda med säng och annat önskat möblemang. Ena sovrummet har ett praktiskt platsbyggt skrivbord framför fönstret med trivsam utsikt mot innergården.

Invid sovrummen finns ett helkaklat och fullt utrustat badrum med vita kakelplattor och ett fint rutigt klinkergolv som går i vitt och svart. Via en serveringsgång ekiperat med ett vackert snidat serveringsskåp nås huvudsovrummet samt köket.

Master bedroom har ett stort fönsterparti med glasade dubbeldörrar som leder ut till den mysiga balkongen med utsikt över den lummiga innerträdgården. En öppenhet skapas av balkongens dubbla dörr med spröjsade fönster. Rummet har en känsla av exklusivitet med ett eget fullt utrustat badrum med extra bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare, platseffektivt inbyggda i väggen med överskåp och hyllor.

Det platsbyggda köket med plats för ett stort matbord med 10-12 gäster är elegant och praktiskt i shaker-stil där de speglade luckorna möter nordisk stilrenhet. Jordnära färgval tillsammans med den påkostade bänkskivan i portugisisk kalksten ger en känsla av lugn och harmoni, samtidigt ges energi från det vackra ljusinsläppet som fångas upp och reflekteras av de vitmålade väggarna. Utrustningen är toppmodern med vitvaror i form av en stort fläkt från Fjärråskupan, extra bred induktionsspis från Bertazzoni med dubbla ugnar och vinkyl. Utöver detta finns också hel kyl och frys, högt skafferi med utdragslådor och inbyggd micro i skåp. Rummets storlek, välplanerade planlösning och öppenheten mot vardagsrum skapar en naturlig mötesplats där familj och gäster kan umgås, laga mat och njuta av trevliga måltider tillsammans.

Vardagsrummet med fiskbensparkett och målade väggar med väggpaneler är lättmöblerat och har utrymme för en bekväm soffgrupp där avslappning och umgänge kan avnjutas i ljusinflödet från det vackra burspråket i söderläge. Under mörka och kyligare månader ger den öppna spisen chans till myskvällar framför en värmande brasa.
Förening

Brf Husbåten är en äkta och stabil skuldfri bostadsrättsförening med mycket god ekonomi som 1997 förvärvade fastigheten Båten 3 belägen i Stockholms kommun. Fastigheten bebyggdes åren 1920-21 och består av två flerbostadshus med adress Fleminggatan 30 och 32, Kungsholmen. Föreningen har en trevlig, gemensam innergård med uteplatser.

Område
Belägen i ett lugnt område på Kungsholmen har denna bostad närhet till både gröna parker, vackra gångstråk invid vattnet och ett sprudlande uteliv. Inom gångavstånd finns populära kaféer, restauranger och shopping i världsklass. Längs Norr Mälarstrand ges möjligheten att låta långa härliga promenader avslutas med en kaffe eller drink på exempelvis populära Mälarpaviljongen. För barnfamiljer finns flera skolor och lekparker i närområdet. För den aktive finns gym, sporthallar och badplatser samt andra aktiviteter alldeles runt hörnet. Fridhemsplan nås till fots på bara några minuter. Därifrån går både bussar och tunnelbana och ni tar er med enkelhet vidare vart som helst i Stockholm.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Erik Lundkvist
Assisterande mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fleminggatan 30, 3tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad