Såld

Herrviksnäs, Värmdö

Fiskarvägen 19C

Slutpris: 2 875 000 kr

Fiskarvägen 19C

Modern minivilla i lugna och vackra Herrviksnäs!

I den vackra och populära villaidyllen Herrviksnäs finns nu äntligen en minivilla i härligt solläge till försäljning. Här bor du med vy över grannskapet och en omfattande altan som erbjuder generösa sällskapsytor med plats för både familj och vänner.

Bostadens karaktär är en perfekt kombination av stil, komfort, funktionalitet och hög materiell standard. Här finns allt du behöver för att trivas - från en fantastisk uteplats intill naturen till en välplanerad interiör som erbjuder alla moderna bekvämligheter du kan önska dig. Minivillan är ljus och luftig med stora skjutbara fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus och ger möjlighet för att sudda ut gränsen mellan ute och inne. Den är fördelad på två plan plus loft vilket passar bra oavsett om du vill bo ensam, är ett par eller har småbarn som söker ett problemfritt boende i en avkopplande miljö med villakänsla. Här bor du med hög komfort i form av behaglig golvvärme på båda planen, bredband via fiber och du har dessutom en egen parkeringsplats alldeles intill huset med laddningsmöjlighet. Njut av bekväm tillgång till närliggande bad, natur och båtplats - perfekt för att ta ett dopp i havet eller i en av alla insjöar, ta en promenad i naturen eller njuta av en dag på havet.

Herrviksnäs är ett mycket trevligt och attraktivt område som har allt för dig som söker en avkopplande livsstil. Med närhet till havet, stränder, badsjöar, tennisbana, lekplats och stora naturområden finns det alltid något att göra. Bussar, förskolor och skolor finns också i närheten, vilket har gjort Herrviksnäs till ett eftertraktat permanentområde.

Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fiskarvägen 19C, Såld i Herrviksnäs, Värmdö Planlösning från Fiskarvägen 19C, Såld i Herrviksnäs, Värmdö Planlösning från Fiskarvägen 19C, Såld i Herrviksnäs, Värmdö

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad