Såld

Finntorp, Nacka

Finntorpsvägen 9

Slutpris: 3 200 000 kr

Finntorpsvägen 9

Totalrenoverad & supermodern 3:a i BRF med låg belåning!

Välkommen hem till denna topprenoverade 3:a i en mycket välskött förening med låg belåning om endast 2 541 kr/kvm.

- Topprenoverad med god kvalité
- Grönskande utsyn
- Stambytt badrum med golvvärme
- Nytt kök och nya vitvaror
- Rymligt vardagsrum
- Balkong med utsikt mot grönska, morgon och förmiddagssol (till ca kl. 13:30)
- Goda förvaringsmöjligheter via flertal garderober och stort förråd i lägenheten
- Ny säkerhetsklassad entrédörr
- All el är omdragen i bostaden och uttag/strömbrytare nya
-Tvättstuga på samma våningsplan
- Externt förråd
- 6 min in till slussen och 300 meter till vattnet

Här erbjuds en ljus och topprenoverad bostad med genomgående vitlaserad enstavig ekparkett och målade väggar i harmoniska färger. Stor hall med rymligt förråd. Ljust och fint kök med gott om förvaring och optimalt utnyttjade arbetsytor, utrustat maskinellt med spis, fläkt, inbyggd kyl/frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt diskmaskin. Bostadens vardagsrum är stort, ljust och välplanerat med ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång till balkongen, rymligt med plats för soffa, tv-möbler samt matbord. Badrummet är helkaklat med grå klinker på golv och grå/beige/vitt kakel på väggarna. Nytt handfat med kommod med förvaring och nytt spegelskåp över handfatet. Handdukstork, duschhörna och wc samt golvvärme. Master Bedroom i grönt har tre garderober och plats till dubbelsäng. Det mindre sovrummet, som även kan användas till kontor, har två inbyggda garderober och väggar målade i varm aprikos färg. Eftersom bostaden är ny renoverad så kommer köksbänken monteras 3/6.

Brf Bergängen en trevlig förening med närhet till stora grönområden. Det är Stockholms en av bästa föreningarna med stark ekonomi och trevliga gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, bastu och tvättstugor.

Här bor du med direkt närhet till ett stort antal av Nackas busslinjer, Saltsjöbanan och tvärbanan. Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter samt mycket mer därtill. Sickla Köpkvarter når du med en kort promenad. Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad