Såld

Finntorp, Nacka

Finntorpsvägen 7

Slutpris: 3 950 000 kr

Finntorpsvägen 7

Välskött förening med mycket låg belåning! Insynsskyddad hörnlägenhet med solig balkong i söderläge

Välkommen hem till denna välplanerade 3:a i en mycket välskött förening med låg belåning endast 2 541 kr/kvm. Här bor du med ett centralt läge i en genomgående och ljus lägenhet fri från insyn. Lägenheten kännetecknas av en trevlig planlösning där man via stora fönsterpartier och en solig balkong kan följa årstidernas skiftningar och bladverk. Lägenheten erbjuder ett ljust kök där det finns en trevlig matplats. Vardagsrummet är väl tilltaget med anslutning till den inbjudande balkongen. Hallen är även den välutrustad med förvaring i form av rymlig klädkammare och plats för avhängning. Utöver befintlig förvaring finns också ett externt förråd. Badrummet är stambytt och helkaklat. Tvättmaskin finns.

Här bor du med direkt närhet till ett stort antal av Nackas busslinjer, Saltsjöbanan och tvärbanan. Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter samt mycket mer därtill. Sickla Köpkvarter når du med en kort promenad. Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Finntorpsvägen 7, Såld i Finntorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad