Såld

Finntorp, Nacka

Finntorpsvägen 12, 5tr

Slutpris: 3 700 000 kr

Finntorpsvägen 12, 5tr

Fin 3 rok i välskött förening med inglasad balkong, ingen insyn och i ljust hörnläge mot sydväst!

Fin 3 rok i välskött förening med inglasad balkong, ingen insyn och i ljust hörnläge mot sydväst!

Välkommen hem till denna fina och välplanerade 3:a. Mycket välskött förening med låg belåning. Här bor du med ett centralt läge i en genomgående och ljus lägenhet fri från insyn. Lägenheten kännetecknas av en trevlig planlösning där man via stora fönsterpartier och en solig balkong kan följa årstidernas skiftningar och bladverk. Lägenheten erbjuder ett ljust kök med gott om arbetsytor och matplats. Köket är fullt utrustat maskinellt med spis, spisfläkt, diskmaskin, micro, kyl och frys. Vardagsrummet är mysigt med plats för stor soffa och perfekt avstånd till TVn för mysiga filmkvällar. Balkong i värmande söderläge nås från vardagsrummet och här har du sol hela dagen. Hallen är även den luftig med plats för skor och avhängning samt en garderobsvägg lite längre in. Snygg vägg med träpanel. Bostaden har två väl tilltagna sovrum med gott om garderobsförvaring med överskåp och plats för dubbelsäng. Det mindre kan användas som barnrum, klädkammare och/eller kontor. Utöver befintlig förvaring finns också två externa förråd, ett i källarplan och ett på vinden. Badrummet är stambytt och helkaklat med fin inredning. Tvättmaskin finns.

Här bor du med direkt närhet till ett stort antal av Nackas busslinjer, Saltsjöbanan och tvärbanan. Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter samt mycket mer därtill. Sickla Köpkvarter når du med en kort promenad. Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Finntorpsvägen 12, 5tr, Såld i Finntorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad