Till salu
Budgivning pågår

Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda varvsväg 10C

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 12:00 - 12:30
5 795 000 kr
area icon Yta
  • 84 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 421 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2014
Finnboda varvsväg 10C

Otroligt välplanerad fyra med stor och solig balkong!

- Stora fönsterpartier
- Solig balkong med sjöglimt
- Välskött förening
- Trevlig innergård och terass med sjöutsikt
- Goda parkeringsmöjligheter
- ICA Nära 30 m från huset
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)

Otroligt välplanerad fyra med kök och vardagsrum i öppen planlösning. En trivsam lägenhet med med stor och solig balkong med sjöglimt. Köket är riktigt smakfullt med moderna och exklusiva materialval som grå köksluckor. I vardagsrummet ligger fokus på de stora fönsterna med härligt ljusinsläpp. Härifrån når man den mysiga balkongen med sjöglimt. Lägenheten ger maximalt med soltimmar tack vare den stora och soliga balkongen, på hela 7 kvm. Här kan man grilla och njuta av middagar med trevligt sällskap.

Master bedroom, som ligger i anslutning till vardagsrummet, har även de stora fönsterna. I det stora sovrummet finns det gott om förvaring i form av rejäl garderobsvägg med skjutdörrar. De mindre sovrummen nås från hallen och här finns plats för både säng och skrivbord. Badrummet är helkaklat och modernt inrett med golvvärme, dusch, handdukstork, spotlights i tak och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

Välskött trevlig förening i fastighet från 2014. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget, där det finns övervakningskameror.

Området i Finnboda Hamn är mycket barnvänligt med populära förskolor och skolor i närheten. Här finns även ICA, gym, trevliga caféer och restauranger med utsikt över mot Djurgården. Med buss tar det knappt 10 minuter till Slussen och ungefär 20 minuter med båt till Nybrokajen. Ett större serviceutbud finns närmast på charmiga Kvarnholmen och i Sickla köpkvarter som erbjuder matbutiker, ett stort shoppingutbud och fantastiska restauranger. Södermalm ligger nära tillhands. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 3 mars, 12:00 - 12:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Finnboda varvsväg 10C, Till salu i Finnboda Hamn, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad