Såld

Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda Parkväg 20B

Slutpris: 4 150 000 kr

Finnboda Parkväg 20B

Mini trea med radhuskänsla, Välskött förening med låg belåning!

Mini trea med trivsam radhuskänsla, solig uteplats och rofyllt läge nära stan! Mycket välskött förening med låg belåning endast 3 908 kr/kvm och lägsta avgifter i Finnboda Hamn. Omgjord från en 2:a till en minitrea med ett extra rum som kan användas som ett sovrum eller arbetsrum om så önskas.

- Underbar uteplats omringad av grönska, bästa solläge mot sydväst
- Fint skick med modern utrustning av hög kvalité
- Trevlig innergård
- Garage i huset
- Goda parkeringsmöjligheter
- ICA Nära 30 m från huset
- Bra skolor och lekpark inom gångavstånd
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)

Lägenhetens vardagsrum och kök har en halvöppen social planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier mot uteplatsen i sydväst. Det finns gott om utrymme för soffgrupp och ett matsalsbord för sex matgäster. Tack vare den öppna planlösningen kan matlagningen kombineras med umgänge. Stilrent och modernt Vedumkök och i köket är det väl tilltaget med både bänkyta och förvaring. Lägenhetens fräscha badrum inrymmer duschhörna, handfat, spegel, handdukstork, WC och en egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp över. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet belagt med grå klinker med värmeslingor. Sovrummen är lättmöblerade och det finns plats för säng samt övrigt möblemang. Trevlig uteplats med utgång från vardagsrummet. Grillning på uteplatsen är tillåtet med gasol eller elgrill.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Finnboda Parkväg 20B, Såld i Finnboda Hamn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad