Till salu

Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda kajväg 10

  • price tag icon 9 001 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
11 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 98,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 9 001 kr/mån
floors icon Våning
  • 8 av 9 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Finnboda kajväg 10

Unik bostad med fantastiskt läge, takterrass och bedårande utsikt!

- Solig takterrass om hela 106kvm runt om hela bostaden med både morgon och kvällssol
- Möjlig 4:a

Underbart belägen på 8:e våningen i arkitektoniskt högklassig byggnad återfinns härlig våning om 98,5 kvm med bedårande utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Saltsjön. Enastående terrass som går runt hela bostaden, om totalt 106 kvm ger möjlighet till sann livskvalitet och långa dagar i solen. Alldeles invid Finnboda kajkant med bevarade lämningar från varvstiden som knyter samman historiens vingslag med modern byggnation. Byggnadens arkitektoniska linjer skapar harmoni mellan funktionalitet och estetik och skapar ett sällsynt ljust hem med maximerad utblick. Våningen erbjuder en ypperlig disponering med vardagsrum och kök i öppen planlösning, två fina sovrum samt två badrum. Inbjudande hall med smakfull garderobsförvaring välkomnar och leder in i härlig sällskapsdel med stora panoramafönster i flera väderstreck och utgång till terrassen från flera rum.

Kontakta ansvarig mäklare Jakob Cherkani vid intresse.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Finnboda kajväg 10, Till salu i Finnboda Hamn, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad