Såld

Finnberget, Nacka

Finnbergsvägen 3

Slutpris: 3 700 000 kr

Finnbergsvägen 3

Välkommen till denna unika bostad med 2 balkonger samt en fransk balkong högst upp i huset med strålande vyer!

- Högst upp i huset
- 2 balkonger samt 1 fransk balkong
- Ena balkongen är inglasad i soliga söderläge
- Gavelläge med två väderstreck
- Magisk utsikt mot skärgården och innerstan
- Insynsfritt
- Gott skick
-Goda förvaringsmöjligheter
- Stabil förening med låg skuldsättning
- Låg avgift

Bostaden är i gott skick med genomgående vitlaserad ekparkett. Läget är högt och fritt med strålande vyer och sol hela dagen. Belägen i gavel högst upp i huset med fönster i två väderstreck, vilket ger gott om ljus i hela lägenheten. Öppen planlösning mellan kök- matplats och vardagsrum. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat. Här erbjuds ett härligt kök i vit och ek med tidlösa beslag. Vackra snickerier med sidor i ek, vitrinskåp, soft close funktion och karusell i hörnskåp. Spotbelysning med dimmerfunktion undertill. Sovrummet är perfekt för en dubbelsäng och har platsbyggda garderober. Fräscht badrum med vitkaklade väggar, ljusblå våtrumssmatta och tvättmaskin. Det finns även en rymlig klädkammare med elfa-system i hallen.

Stabil förening med låg skulsättning om 4 689 kr/kvm. Gemensamt avtal för el, ger också lägre kostader för medlemmarna. Till bostaden hör ett förråd. Cykelförråd och barnvagnsrum finns i porten.

BRF Finnberget är en välmående förening med god ekonomi och mycket underhåll är avklarat. Föreningen tillhandahåller en lokal som kan hyras till fester och diverse tillställningar samt en gemensam grillplats. Ett speciellt cykelrum finns också för de som är intresserade. Finnberget är en oas i Nacka med närhet till stadens puls men samtidigt omsluten av vacker natur, skärgård och tystnad. Kommunikationerna har förbättrats i takt med att närområdet växer fram och det finns möjlighet att ta sig till centrala delar av Nacka, Södermalm och Slussen på 10 minuter med buss. Från Finnboda hamn kan man ta båten till Nybrokajen via Djurgården eller till Lidingö via Nacka Strand. Henriksdal ligger inom gångavstånd och därifrån går flertalet busslinjer dygnet runt.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Finnbergsvägen 3, Såld i Finnberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad