Till salu

Saltsjöbaden, Nacka

Fidravägen 35, 4 av 4 tr

  • price tag icon 6 137 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 795 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 137 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Fidravägen 35, 4 av 4 tr

Högst upp, generös balkong i sydväst!

- Accepterat pris -

** Högst upp ** Sydvästbalkong ** Insynsskyddat läge ** Grönska utanför samtliga fönster och balkong ** Generösa och luftiga ytor ** Stor klädkammare ** Naturnära omgivning

Välplanerad lägenhet i ett attraktivt läge, stora generösa rum och gott ljusinsläpp från två väderstreck! En välkomnande och rymlig hall som är bra placerad i hörnan av bostaden. Från hallen når man de stora badrummet och den öppna, sociala ytan mellan kök och vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Tilltaget sovrum med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och klädförvaring. Från vardagsrummet finns balkongdörren till bostadens egna balkong som är väl tilltagen, soldränkt läge med sol från lunch till solnedgång. Kom och upplev denna toppfräscha bostad på plats. Alldeles intill bostaden finns det trevliga nyproducerade område och i närheten finns mestadels radhus. Båthöjden kännetecknas av sitt lugn och sin familjevänliga omgivning med härlig grönska. Ca 5-10 min promenadavstånd når du Marinan med tillhörande och populära restaurangen Saltsjö Pir dit folk åker från hela Nacka. Ett flertalet närliggande Centrum som Fisksätra och Saltsjöbadens Centrum. Från busshållplatsen ett stenkast från bostaden når du Nacka Forum och Sickla Köpkvarter på ca 5-10 min och vidare in mot Slussen på ca 20 min. Man kan ta sig med både bussar och Saltsjöbanan till bostadsområdet.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fidravägen 35, 4 av 4 tr, Till salu i Saltsjöbaden, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad