Kommande bostad

Älgö, Nacka

Fällströmsvägen 20

Pris enl ök
Fällströmsvägen 20

Högt belägen tomt med havsutsikt!

Välkommen till denna vackert belägna tomt som erbjuder fin utsikt över havet, vilket ger en känsla av avkoppling och lugn utan insyn. Fastighetens höga placering ger inte bara en imponerande utsikt över vattnet, utan bjuder även in till ett härligt ljusinsläpp som smyger in i varje hörn av tomten. Intill finns en brygga med nyttjanderätt tillhörande samfälligheten där du enkelt kan lägga båten och sedan promenera upp. Här kan du verkligen njuta av naturen, vattnet och ljuset!

Tack vare tomtens läge, utformning och bygglov finns här chansen till att verkligen förverkliga sin dröm om att bygga sitt drömhus! Utöver drömhuset finns även möjlighet till att bygga både gästhus och garage, för att ge plats åt familj och vänner att sova över men också en bra plats för bilen. Den charmiga och stora tomten ger utöver byggnation också goda möjligheter till stora bjudningar där alla får plats för middag eller fest utomhus.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

För tomten gäller följande:
- Huvudbyggnad som uppförs i en våning får ej uppta större byggnadsarea än 140,8kvm.

- Huvudbyggnad som uppförs i en våning jämte inredningsbar vind eller två våningar varav en sluttningsvåning får ej uppta större byggnadsarea än 105,6kvm.

- Utöver angivet våningsantal får sluttningsvåning anordnas.

- Största sammanlagda byggnadsarea för uthus och garage får ej överstiga 40kvm. Den största byggnaden för ej överstiga 30kvm.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Här finner du även ett fritidshus byggt år 1946 om 60kvm boyta och 75kvm biyta. Detta kan underlätta vid tagande av lån. Huset är absolut möjligt att bo i med nyrenoverat kök och badrum.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Försäkring

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad