Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 6

Slutpris: 7 925 000 kr

Fabrikörvägen 6

Välkommen till denna pärla om 3 rok i Nacka Strand. Detta är ett perfekt boende för dig som är kräsen och vill ha en bostad med alla rätt. Här bor du med direkt närhet till vatten och natur, ett stenkast från Stockholms stadspuls med bästa möjliga utsikt högst upp i huset. Med unik planlösning och direkt havsutsikt från samtliga rum får du här en av projektets bäst planerade 3 rummare.
Här erbjuds du en av projektets största lösningar mellan kök och vardagsrum som ger stora sociala ytor och balkong som vetter rakt mot vattnet. Lägenheten genomsyras av exklusiva, påkostade materialval i social, öppen planlösning, fönster från golv till tak och golvvärme genomgående i hela bostaden. Badrum i natursten på både vägg och golv ger lyxig känsla. Du får också fantastiska mervärden i en förening med biosalong, kontorsrum, hobbyrum, cykelförråd och garage i huset.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 6, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad