Till salu

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 6

  • price tag icon 5 666 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
5 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 82 m2 boarea
  • 8 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 666 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Fabrikörvägen 6

Välplanerad och stilren trea med stora rum i Nacka Strand!

Välkommen till denna pärla om 3 rok med en totalyta på 90kvm i Nacka Strand. Detta är ett perfekt boende för dig som är kräsen och vill ha en bostad med alla rätt. Här bor du med direkt närhet till vatten och natur, ett stenkast från Stockholms stadspuls med bästa möjliga utsikt högst upp i huset. Med unik planlösning och direkt havsutsikt från samtliga rum får du här en av projektets bäst planerade 3 rummare. Här erbjuds du en av projektets största lösningar mellan kök och vardagsrum som ger stora sociala ytor och balkong som vetter rakt mot vattnet. Lägenheten genomsyras av exklusiva, påkostade materialval i social, öppen planlösning, fönster från golv till tak och golvvärme genomgående i hela bostaden. Badrum med natursten på både vägg och golv ger lyxig känsla. Du får också fantastiska mervärden i en förening med biosalong, kontorsrum, hobbyrum, cykelförråd och garage i huset.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fabrikörvägen 6, Till salu i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad