Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 4B

Slutpris: 6 600 000 kr

Fabrikörvägen 4B

Vill du ha det lilla extra så är det här rätt bostad för dig. Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd, specialbyggt kök och en glimt över Stockholms inlopp.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är hjärtat av hela lägenheten. Generösa ytor, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang till större sällskap.

Köket är unikt, exklusivt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Köket är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vitvaror från Siemens. Mycket bra förvaring i stora skåp.

Bostaden har en helt egen uteplats som är väl tilltagen med fin frontutsikt mot vattnet. Bättre kan man inte bo! Uteplatsen har generösa ytor för stor loungegrupp och grill. Har du hund/katt är denna uteplats perfekt för att gå ut och rasta djuret.

Bostaden har även två välplanerade sovrum med stora fönsterpartier som rymmer dubbelsäng och annan förvaring. Från masterbedroom har man gott om förvaring av en hel garderobsvägg.

Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik och väggar i natursten. Här finns wc, kommod med stor spegel, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Även här har man bra förvaring.

Trevlig förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. I föreningen finns det också en förskola.

- Genomgående ljuspigmenterat ekgolv
- Fin läge längst ut på byggnaden närmast vattnet
- Generös takhöjd.
- Fantastisk planlösning och generösa ytor för större sällskap.
- Fin utsikt.
- Fönster från golv till tak.
- Mycket bra förvaring.
- Förening med egen bio, övernattningslägenhet och kylrum för matleveranser.
- Nära till allt!

Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 4B, Såld i Nacka Strand, Nacka

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad