Till salu
Budgivning pågår

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 4B

12 995 000 kr
area icon Yta
  • 98 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 036 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Fabrikörvägen 4B

Enastående trea med solig takterrass och glimrande sjöutsikt!

Med havet som granne saluförs nu detta storslagna och unika boende beläget i populära Nacka Strand. Högt belägen på en klippa vid Nacka Strand, med takterrass längst ut på fastigheten med sol från morgon till kväll, gör detta till ett unikt och svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. Terrassen bjuder på utsikt mot Djurgården, österut Fjäderholmarna och i bakgrunden Lidingö och västerut Stockholms inlopp med Södermalm och Gamla stan. Projektet No 4 präglas av elegant funktionalism och 'det lilla extra', och i detta högt belägna boende om 97 kvm får man allt det och lite till. Ett lyxigt och bekvämt boende med högsta standard på såväl material- som interiörsval. På morgonen tar du båten till stan (20 minuters tur till Nybrokajen!) eller bil 10 minuters bilväg till Slussen. Ord räcker inte för att beskriva känslan i denna bostad, det måste upplevas på plats. Hjärtligt välkomna på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Fabrikörvägen 4B, Till salu i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad