Till salu

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 4B

15 300 000 kr
area icon Yta
  • 133 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 447 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1995/2018
Fabrikörvägen 4B

Eftertraktad 6:a i frontläge med fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger!

Unik möjlighet att bo i en exklusiv 6 rummare på Fabrikörvägen 4B i det eftertraktade bostadsprojektet No. 4 i Nacka Strand. Denna bostad om 133 kvm har ett frontläge mot vattnet som erbjuder en fantastisk utsikt över det glittrande vattnet. Bostaden har även två stora balkonger - en i öst och en i väst - som ger möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll.

Lägenheten har en väl genomtänkt och social planlösning som passar utmärkt för den moderna familjen. Bostaden genomsyras av högkvalitativa och exklusiva material och har stora fönster från golv till tak i alla rum. Specialdesignat och arkitektritat kök med stilrena materialval, integrerade vitvaror och en stor köksö som ger gott om arbetsytor och möjlighet att umgås med vänner och familj. Bostaden har två lyxiga badrum som är smakfullt inredda med natursten, platsbyggd badkar och praktisk tvättpelare. Här har du genomgående golvvärme i hela lägenheten för extra komfort och avkoppling.

Fabrikörvägen 4B ligger i det välkända bostadsprojektet No. 4, som är Nacka Strands mest exklusiva område. Här bor du nära till vatten, skärgård och natur samtidigt som det bara är en kort bil- eller båtfärd till Stockholms city.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att bo i en exklusiv bostad med fantastisk utsikt och hög standard. Här får du en lyxig och bekväm tillvaro i en av Stockholms mest eftertraktade områden. Välkommen hem till Fabrikörvägen 4B!

Intresseanmälan

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad