Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 4A

  • price tag icon 3 807 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 995 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 807 kr/mån
floors icon Våning
  • 7 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1995/2018
Fabrikörvägen 4A

SÄLLAN TILL SALU!

Nu finns chansen att förvärva ett supermodernt och attraktivt boende med stor terrass (ca 35kvm) med fantastisk sjöutsikt och sol från tidig morgon till eftermiddag. Här erbjuds genomgående mattlackade ekgolv med golvvärme, stora fönster från golv till tak, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, exklusivt badrum och väl utvalda materialval i samtliga rum. Här bor du i en trevlig föreningen med tillgång till bland annat biosalong, garage och övernattningslägenhet.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fabrikörvägen 4A, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad