Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 18

  • price tag icon 6 381 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 106 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 381 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2000
Fabrikörvägen 18

Stor trea eller potentiell fyra i välmående förening med fantastisk planlösning och slående utsikt!

Stor trea eller potentiell fyra i välmående förening med fantastisk planlösning och slående utsikt! - Som sällan är till salu på lugn återvändsgata

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING*

- Havsutsikt
- Potentiell fyra
- Dubbla badrum
- Inglasad balkong
- Fönster i tre väderstreck
- Fantastisk öppen planlösning
- Förening med mycket god ekonomi
- Knappt trafikerat - näst sista huset på återvändsgata

En riktigt bra familjevåning i Nacka Strands lugnaste del, men ändå nära till allt! Här bor du på en attraktiv och lugn återvändsgata i en ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad. Föreningen bildades år 1999 och har byggt upp en god ekonomi.

Bostaden erbjuder ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck, fint genomgående parkettgolv och ljusa väggar - på en lugn återvädsngata. Här finns allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor och alla tänkbara bekvämligheter. Bostaden nyttjas idag som en 3:a. I Nacka strand bor ni oerhört vackert och naturnära, ett stenkast över vattnet från Djurgården och med utsikt över Stockholms inlopp. Här finns finns en mängd trevliga restauranger och caféer, naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor och parker. Mycket goda kommunikationer med både bussar mot slussen alternativt och den trevliga båten som avgår från kajen i Nacka strand till Nybrokajen året om. Nacka erbjuder flera populära förskolor och skolor både kommunala och privata.

Till lägenheten hör ett stort förråd om hela 8 kvm. Parkering i låst garage är garanterat för endast 700 kr per månad.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fabrikörvägen 18, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad