Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 10D

  • price tag icon 4 394 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 395 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 52 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 394 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Fabrikörvägen 10D

Exklusiv 2:a med härlig industrikänsla i Nacka Strand!

Välkommen till denna fantastiska bostad i BRF No. 4 i Nacka, en del av Oscar Properties exklusiva projekt. Lägenheten på 52 kvm och erbjuder en fin utsikt mot lummiga naturen utanför. Här finner du fina och påkostade materialval, specialdesignat kök och ett lyxigt badrum som ger en exklusiv känsla. Lägenheten har en smart planlösning med en välkomnande hall som leder in till det härliga vardagsrummet som är fyllt med ljus från de stora fönstren. Köket är specialdesignat och utrustat med moderna och högkvalitativa vitvaror från Siemens. Det finns gott om plats för förvaring med rymlig garderobsvägg i sovrummet, vilket ger en extra touch av lyx.

Här finns allt du behöver för att trivas och njuta av en bekväm livsstil i en exklusiv och modern miljö. Lägenheten har också närhet till allt som Nacka har att erbjuda, inklusive utmärkta kommunikationer, shopping och restauranger. Kom och upptäck det själv – detta är en bostad som verkligen har allt!

Välkommen till Nacka Strand, där stadens puls möter den avkopplande skärgårdsidyllen. Med moderna bostäder, trendiga restauranger och en ständig närhet till naturen, erbjuder detta område en unik kombination av livsstil och avkoppling. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter till Stockholm city med både bussar, SL-pendelbåt (med båt 83 eller 80X kommer man in till Strömkajen eller Nybroplan på under 20 min) och den kommande tunnelbanan är Nacka Strand det perfekta valet för dig som vill bo centralt men ändå nära till vatten och grönområden. Ta chansen att bli en del av denna levande och dynamiska gemenskap vid vattenkanten – välkommen till Nacka Strand, ditt nya drömboende i Stockholms vackra skärgård!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fabrikörvägen 10D, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad