Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 10A

Slutpris: 6 400 000 kr

Fabrikörvägen 10A

Välkommen hem till denna fantastiska 2,5 rok (möjlig 3:a) i Nacka Strands omtalade projekt No. 4.

Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende med genomtänkta materialval, en takhöjd på 2,7m och stora fönsterpartier med ett fint, naturligt ljusinsläpp. Balkong om 10 kvm har utsikt över Stockholms inlopp och bjuder in till härliga sommarkvällar med vackra solnedgångar. Lägenhetens unika och stilrena känsla skapas av den öppna planlösningen som med sitt genomgående ljuspigmenterat ekgolv ger en rymd till köket och vardagsrummets generösa 46 kvm.

Välskött förening med flertalet faciliteter såsom kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap.

Ni har även gångavstånd till både bussar och båtar som tar er in till såväl city som till Kungliga Djurgården.

Detta är en bostad ni inte får missa!

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 10A, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad