Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 10A

  • price tag icon 5 880 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 880 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Fabrikörvägen 10A

Sällsynt 3 rok med balkong i soligt västläge utan insyn!

Här erbjuds en modern, exklusiv och välplanerad bostad med en fantastiskt stor balkong i västläge, vilket ger dig sol från cirka 13-tiden och möjlighet att njuta av soliga eftermiddagar och härliga solnedgångar.

Stig in i den välplanerade lägenheten och bli omedelbart imponerad av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med två stora fönsterpartier mot balkongen. Här finns gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Köket är platsbyggt och specialritat, med en snygg bänkskiva i natursten som blir en naturlig samlingspunkt för matlagning och sociala sammanhang. De integrerade vitvarorna från Siemens adderar både funktionalitet och stil till köksområdet.
Ljus och trivsam matplats med fin vattenkontakt.

Badrummet är elegant och helkaklat med vacker natursten på både väggar och golv. Här genomsyras en känsla av lyxig hotellatmosfär som garanterat kommer att ge dig avkoppling och välbefinnande.

Rymligt master bedroom med storslagen vattenutsikt och stor garderobsvägg som ger bra förvaringsutrymme. Även andra sovrummet rymmer stor säng och har gott om förvaringsutrymmen med rogivande utsikt mot vattnet.

Denna bostad är en del av Nacka Strands mest exklusiva bostadsprojekt och erbjuder en livsstil som få kan matcha. Här kan du njuta av närheten till vacker natur, det härliga vattnet och samtidigt ha utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss och båt. Dessutom kommer den kommande tunnelbaneförbindelsen ytterligare förbättra din mobilitet och koppling till Stockholm city.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fabrikörvägen 10A, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad