Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 10A

Slutpris: 3 295 000 kr

Fabrikörvägen 10A

Välkommen till denna fantastiska bostad i BRF No. 4 i Nacka, en del av Oscar Properties exklusiva projekt. Lägenheten på 54 kvm är belägen högst upp i huset på våning 7 och erbjuder en fin utsikt mot lummiga naturen utanför. Här finner du fina och påkostade materialval, specialdesignat kök och ett lyxigt badrum som ger en exklusiv känsla. Lägenheten har en smart planlösning med en välkomnande hall som leder in till det härliga vardagsrummet som är fyllt med ljus från de stora fönstren. Köket är specialdesignat och utrustat med moderna och högkvalitativa vitvaror från Siemens. Det finns gott om plats för förvaring med en walk-in closet i anslutning till sovrummet, vilket ger en extra touch av lyx.

Här finns allt du behöver för att trivas och njuta av en bekväm livsstil i en exklusiv och modern miljö. Lägenheten har också närhet till allt som Nacka har att erbjuda, inklusive utmärkta kommunikationer, shopping och restauranger. Kom och upptäck det själv – detta är en bostad som verkligen har allt!

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 10A, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad