Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 10A

  • price tag icon 6 092 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
5 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 87 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 092 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Fabrikörvägen 10A

Smakfull 3:a med stora sällskapsytor och väl tilltagen balkong!

I föreningen No. 4 saluförs just nu en trerummare om totalt 87 kvm med balkong i fint läge. All utrustning, material och ytskikt är både specialbeställt och tillverkat för exakt anpassning till bostaden. Det genomgående parkettgolvet i ljuspigmenterad ekplank sträcker sig över hela lägenheten. Detta tillsammans med höga väggar, målade i ljusa kulörer, gör det naturligt för dig att inreda efter egen smak och behov passande bostadens starka karaktär. Utrustning i kök och badrum etiketteras av välkända varumärken, snyggt inbyggt och integrerat för en stilren helhetssyn. I och med unga byggåret råder genomtänkta vackra detaljer såsom köksbänkskiva i natursten samt badrum kaklat i melerad natursten och innefattar tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare! Attraktiv kontrast råder då det sobra kulörtemat möter fönsterpartier, från golv till tak, med svarta ramar och svarta beslag, detta ger en internationell touch med vy över Nacka strands vatten och växande natur.

Projektet No. 4 har sen start haft visionen att skapa en modern boendemiljö med inspiration från det omkringliggande skärgårdslandskapet. Högt beläget med vyer över Nackas vatten och grönskande natur skapas ett drömläge med Stockholmspulsen endast en kort bil- eller båtfärd bort. Med fastighetens tegelfasad tillsammans med dess karaktärsstarka smidesräcken och fönstrens svarta stålinramning skapas den nutida, attraktiva industrikänslan. Med fyra flyglar ut mot Djurgårdens vidsträckta naturlandskap får du det bästa av två världar.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Fabrikörvägen 10A, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad