Såld

Eriksvik, Nacka

Eriksviksvägen 40 A

Slutpris: 5 750 000 kr

Eriksviksvägen 40 A

Exklusivt gavelradhus i vackert lärkträ med dubbla uteplatser i bästa sydvästläget

- Gavelradhus med dubbla uteplatser i bästa sydvästläget
- Enastående arkitektur med exklusiva materialval, lättskött och hållbart
- Magiskt ljus i bostaden på grund av de stora fönsterna och den imponerade takhöjden
- Två lyxiga badrum med riktig hotellkänsla och tre stora sovrum med högt i tak
- Stilrent kök med kalksten och integrerade vitvaror samt ett mysigt vardagsrum
- Exklusivt utekök med inbyggd kolgrill skyddat av en stor elektrisk markis
- Gångavstånd till bad, förskolor och kommunikationer
- Parkeringsplats med laddstolpe

Detta vackra gavelradhus i natursköna Eriksvik erbjuder en härlig boendemiljö med enastående arkitektur och högkvalitativa detaljer. Fasaderna i lärkträ ger inte bara huset en tilltalande estetik utan är även lättskötta och hållbara. Med en generös hörntomt och dubbla uteplatser i soligt söder- och västerläge kan man njuta av både morgon- och kvällssol.

Huset präglas av ett naturligt ljusflöde, där stora öppningsbara fönster suddar ut gränserna mellan inomhus- och utomhusmiljöer. Interiören utmärker sig med exklusiva materialval, inklusive vacker enstavig och vitpigmenterad ekparkett samt sobra färger. Den imponerande takhöjden på över 5 meter till nock och takfönster i alla rum på övre plan skapar en luftig och rymlig atmosfär.

Köket är elegant och praktiskt, platsbyggt i ljusa toner med moderna material som kalkstensbänkskiva och integrerade apparater. Huset har två stilfulla badrum och tre rymliga sovrum, med möjlighet att inreda loft för ytterligare utrymme. Vattenburen golvvärme genomsyrar hela bostaden, och badrummen kompletteras med både el- och vattenburen golvvärme för extra komfort.

Uteplatsen i söder är utrustad med ett exklusivt utekök och inbyggd kolgrill, skyddat av en stor elektrisk markis som skapar en ombonad utomhusmiljö. Det optimala hörnläget ger två generösa uteplatser och fina gräsytor för lek och plantering. Till bostaden hör även en egen parkering med laddstolpe och ett förråd på cirka 4 kvm, vilket kompletterar det bekväma boendet i denna charmiga fastighet.

Här bor du i en lugn miljö med närhet till både badmöjligheter, förskolor och bekväma kommunikationer. För de som är intresserade av båtliv finns även möjligheten till en båtplats genom tomtägarföreningen.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Eriksviksvägen 40 A, Såld i Eriksvik, Nacka Planlösning från Eriksviksvägen 40 A, Såld i Eriksvik, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad