Såld

Ösbydalen, Värmdö

Entitevägen 1

Slutpris: 5 400 000 kr

Entitevägen 1

Trivsamt radhus med hörnläge i familjära Ösbydalen!

Välkommen till familjära Ösbydalen och detta friköpta gavelradhus i två plan. Här bor du i ett sällsynt och trivsamt hörnläge med generösa gräsytor runt huset. Tomten är fint inramad av häckar och träd och tack vare det något högre läget blir den ombonade uteplatsen insynsskyddad. Från gågatan på husets framsida möts du av en grind som skapar en trevlig och inbjudande entré.

Inne i huset är det välplanerat med de sociala ytorna på entréplan och sovrummen på övre plan. Samtliga rum är stora med gott om plats för möblering. Köket ligger halvöppet gentemot vardagsrummet med tvättrummet praktiskt intill. I anslutning från hallen finns ett av de två badrummen. Det är helkaklat i snyggt vitt och svart. Det generösa vardagsrummet erbjuder goda möbleringsytor och tack vare de stora fönsterpartierna skapas ett fint och naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet ansluter du till den trevliga uteplatsen med tak över. Här finns det bra med plats för förslagsvis soffgrupp och utebord. Vidare kan du ta dig ut till den fina gräsmattan. På övervåningen ligger de fyra sovrummen, samtliga i ordentliga storlekar. Optimalt för den större familjen eller de som önskar att ha ett hobbyrum/hemmakontor. Ett av sovrummen har platsbyggda garderober med förvaringsmöjligheter från tak till golv och smidiga skjutdörrar. Mellan sovrummen på övre plan ligger de andra badrummet som även det är helkaklat i stilrent vitt och svart och utrustat med bland annat badkar. Huset har generösa förvaringsutrymmen. Utöver garderobsmöjligheterna i rummen finns det förvaring under trappan på entréplan och två externa förråd finns precis utanför ytterdörren. Även vinden har bra förvaringsutrymmen. Entitevägen ringlar av barnvänliga gågator och parkeringsplatsen ligger runt hörnet.

Ösbydalen är ett familjärt område centralt placerat på Värmdö med nära avstånd till Gustavsbergs Hamn och Mölnviks köpcenter med diverse service och trevliga restauranger. Flera förskolor finns i området och låg- till högstadieskolan Ösbyskolan ligger inom gångavstånd. Här bor du även med närhet till fina strövområden och inte minst en trevlig badsjö med härliga badklippor. Busskommunikationerna är utmärkta och tar dig med täta intervaller in till stan eller vidare ut på Värmdö! Det är ett optimalt boende för familjen som vill bo centralt men som även vill ha närhet till fin natur.

- Gavelläge
- Trevliga gräsytor
- Barnvänliga gågator
- Inkluderad p-plats, fiber, vatten & avlopp, sophämtning och områdesunderhåll i samfällighetsavgiften
- Nära till flera köpcentrum med diverse service och restauranger
- Gångavstånd till flera skolor och bra busskommunikationer in till stan
- Gångavstånd till badsjö med klippor

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Entitevägen 1, Såld i Ösbydalen, Värmdö Planlösning från Entitevägen 1, Såld i Ösbydalen, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad