Såld

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 7, 2 tr

Slutpris: 5 750 000 kr

Ekuddsvägen 7, 2 tr

Topprenoverad bostad med milsvid utsikt över vatten och natur

Superfin stor topprenoverad lägenhet centralt i Nacka, på Ekuddsvägen med utsikt över vackra Järlasjön med badbrygga på badrocksavstånd.
Bra kommunikationer till stan, tar ca 10 min med buss till slussen, direktbuss till T-centralen & Medborgarplatsen samt tvärbana från Sickla till Solna.

- Topprenoverad
- Vacka materialval
- Utsikt över Järlasjön
- Bra kommunikationer
- Nära till badbrygga

Lägenheten är nyrenoverad 2022 med nytt badrum, kök, golv och nymålad 2023. Det finns två stora sovrum med grönskande utsikt, badrum med golvvärme och alla faciliteter såsom tvätt/torktumlare. Stort vardagsrum & kök med utsikt mot Järlasjön. Köket är utrustat med allt man behöver samt en vinkyl, stora arbetsytor på marmormönstrad bänkskiva i keramik samt flera skåp med mycket förvaring.I anslutning till hallen finns en stor Walk in closet med gott om garderobsförvaring.

Bostaden är nyrenoverad med toppskick rakt igenom med vackra materialval. Genomgående Ekparkett, klinker i hall och badrum, Kranar & dusch från Tapwell.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Thomas Jonasson
Assisterande mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekuddsvägen 7, 2 tr, Såld i Ekudden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad