Såld

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 4

Slutpris: 4 298 000 kr

Ekuddsvägen 4

Rymlig 4:a med solig balkong mot Järlasjön

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet med ett fantastiskt läge högt upp i huset med magisk sjöutsikt från alla rum i lägenheten. Här har du chansen att sätta egna prägel och renovera utifrån eget tycke och smak.

-Sjöutsikt från alla fönster
- Balkong med magisk sjöutsikt i söderläge
- Stambytt badrum med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme
- Gästtoalett
- Klädkammare
- Magiska badplatser och bryggor 2 minuter ner från huset
- Närhet till kommunikationer och natur
- Gångavstånd till Sickla köpkvarter

Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning med tre generösa sovrum med sjöutsikt, lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbler samt matbord för 4-6 pers. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i söderläge där man kan njuta av den fantastiska utsikten mot Järlasjön. Samtliga fönster som vetter i två väderstreck skänker ett fint och genomgående ljusinsläpp i hela bostaden. Lägenheten har ett stort kök i originalskick, utrustat med spis och ugn, kyl och frys samt fläkt. Köket har bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. I hallen finns även en bra klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter samt flertal garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Här finns även en gästtoalett. Bostadsrättshavaren disponerar f.n ett källarförråd.

Här bor man bra beläget mitt i Ekudden med närhet till kommunikationer och natur. Tack vare bra bussförbindelser är smidigt att ta sig in till stan. Lägenheten är belägen mitt på Sicklaön i området Ekudden och med Järlasjön bredvid. Ekudden är ett attraktivt bostadsområde med närhet till naturen och till storstaden. Järla sjön ligger precis intill och erbjuder både bad och skridskoåkning. Huset ligger mellan Nacka Forum och Sickla köpkvarter, dit du tar dig på några minuter per gångväg och cykelväg. Sickla Köpkvarter bjuder på galleria med ett 150-tal butiker, de större kedjorna, välbesökta restauranger samt biograf. Vid Sickla Köpkvarter finner du även flertalet gym och träningsanläggningar. Nacka Forum finns även det på promenadavstånd som ett av Stockholms största och modernaste köpcentrum, med allt utbud man kan behöva.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekuddsvägen 4, Såld i Ekudden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad