Såld

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 9A

Slutpris: 2 205 000 kr

Ektorpsvägen 9A

Välplanerad lägenhet med egen uteplats i härligt söderläge!

Den här lägenheten får ni inte missa!

- Flexibel inflytt!
- Lägenhet som sällan blir till salu
- Bland det bästa läget i huset
- Uteplats i söderläge med grönska och utan insyn
- Unik planlösning i föreningen
- Bland de lägsta avgifterna i området

Nu saluförs denna perfekt planerade 1:a som sällan blir till salu. Här bor man i det bästa läget i huset med en egen uteplats i söderläge och utsikt över gräsytor och träd utan någon insyn. Planeringen i lägenheten är smart och tar tillvara på alla ytor på ett bra sätt. Öppen planlösning över kök och vardagsrum där man kan laga mat och umgås med familj och vänner. Stor och rymlig hall med flera garderober med gott om förvaring. Effektiv och avskiljd sovalkov med plats för stor säng. Helkaklat och fräscht badrum utrustat med dusch, wc, kommod med förvaring och behaglig golvvärme. Köket är i bra skick utrustad med induktionshäll, kyl/frys, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikro och ugn samt många köksluckor med förvaring.

Genomgående fint skick i kök, badrum, väggar och golv. Här är det bara att flytta in!

Ektorp är en väldigt trevligt område som erbjuder det bästa av två världar. Här har man vackra naturområden utanför dörren och samtidigt nära till pulsen i stan. Närheten till Nacka forum och den planerade tunnelbanan kommer att göra Ektorp ännu mer attraktivt i framtiden.

Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och välkommen på visning.

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ektorpsvägen 9A, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad