Till salu

Södra Gottsunda, Uppsala

Eksätravägen 130

  • price tag icon 5 819 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 650 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 72,8 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 819 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1993
Eksätravägen 130

Trivsam hörnlägenhet med ett fritt läge i populära Tomtebo

Välkommen till Tomtebo och denna trivsamma hörnlägenhet. Belägen med ett högt och fritt läge i gårdshus med hiss från markplan får du här en lägenhet med fint ljusinsläpp och en rejäl balkong med skön kvällssol. I Brf Tomtebo bor du nära naturen och Mälaren och har möjlighet till något så ovanligt som båtplats vid föreningens båtbrygga nere vid Vårdsätraviken (via särskilt medlemskap och kösystem). Här har föreningen även en roddbåt som är till för alla medlemmar att boka/låna utan kostnad. I nuläget finns det ledig parkeringsplats och garageplats i föreningen. Bredband via Ownit ingår i avgiften.

Brf Tomtebo är en stor och välskött förening med flera gemensamma utrymmen. Här finns fina innergårdar med bl a äppelträd, trädgårdsmöbler, utegrill samt flera fina lekplatser. Det finns även bastu och samlingslokal samt tvättstugor och ett hobbyrum.

Besök gärna föreningens hemsida: www.brf-tomtebo.se.

Underbart läge med närhet till natur, vatten och lek. Här kan ni under sommaren ta er till närmsta bad vid Vårdsätraviken eller Lyssnarängen via en kort promenad. Under en strålande vinterdag kan ni byta ut badbyxorna till skridskor eller längdskidor och bege er ut på den plogade isen. I Gottsundagipen hittar ni ett brett utbud av fritidsaktiviteter och lek. Centrala Uppsala och resecentrum når ni genom en smidig cykeltur, en kort biltur eller genom bra bussförbindelser (hållplats Vårdsätravik ca 150 m ifrån huset). Gottsunda centrum finns nära till hands med stort utbud av affärer och service. I anslutning till centrum finns även skolor, simhall, gym, tennis- och idrottsanläggningar.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka din visningstid!

Intresseanmälan
Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Eksätravägen 130, Till salu i Södra Gottsunda, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad