Såld

Ultuna, Uppsala

Ekoxvägen 20

Slutpris: 1 920 000 kr

Ekoxvägen 20

Fast Pris! Nybyggd hörnlägenhet i natursköna Ultuna

Bostadsrätten säljs till FAST PRIS! Det innebär att den kommer at säljas utan budgivning. Först till kvarn! Kontakta fastighetsmäklaren för visning.

Här får du möjlighet att flytta in i denna välplanerade tvåa med balkong. Huset är precis färdigbyggt och inflyttning kan ske snabbt för den som önskar.

Här bor du med ett högt och ljust hörnläge med fönster åt två håll med rikligt ljusinsläpp och fin vy över fälten och Sunnerstas villakvarter. Genomgående ljusa ytskikt och fina golv. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett vindsförråd.

Välkommen hem till ett hållbart boende i en Svanenmärkt fastighet med hiss från markplan. Här finns möjligheten att nyttja det gemensamma växthuset såväl som föreningens elcykel- samt lådcykelpool. Framför fastigheten finns en vacker dagvattendamm med grillplats, lekplats och gott om sittplatser.

I Nästet II blir naturen en del av vardagen i grönskande Ultuna. Här trivs du som vill bo i ett bra planerat hem med möjligheten att bjuda över nära och kära. Samtidigt som du snabbt kan ta dig till Uppsalas centrala delar. I området finns dessutom två centrum med allt du behöver i vardagen. Likaså finner du SLU i absolut närheten. Till Sunnersta med badplatser, skidbacke och härlig natur tar du dig på mindre än 5 minuter med cykel. Åt andra hållet finner du Akademiska Sjukhuset, Studenternas IP med både allsvensk fotboll och bandy samt stans citykärna. Bra kommunikationer med flera olika bussar.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekoxvägen 20, Såld i Ultuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad